Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:het_bestaan_van_egalitaire_samenlevingen_wordt_niet_meer_ontkent

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
namespace:het_bestaan_van_egalitaire_samenlevingen_wordt_niet_meer_ontkent [06/02/18 23:23]
defiance
namespace:het_bestaan_van_egalitaire_samenlevingen_wordt_niet_meer_ontkent [16/10/19 10:14] (huidige)
Regel 7: Regel 7:
   * Vertaling: [[Tommy Ryan]]   * Vertaling: [[Tommy Ryan]]
  
-Een vertaling uit Junge Welt, 8-9 juli 2017, originele titel: ‘Herrschaftsfreie Gesellschaften werden nicht mehr geleugnet'​ +Een vertaling uit Junge Welt, 8-9 juli 2017, originele titel: ‘Herrschaftsfreie Gesellschaften werden nicht mehr geleugnet'​ Een gesprek tussen Thomas Wagner en Hermann Amborn – Over een fout van Jürgen Habermas, de mislukking van socialistische modernisering in Zuid-Ethiopië en de terugkeer van anarchistische tradities.
- +
-Een gesprek tussen Thomas Wagner en Hermann Amborn – Over een fout van Jürgen Habermas, de mislukking van socialistische modernisering in Zuid-Ethiopië en de terugkeer van anarchistische tradities.+
  
 Hermann Amborn: geboren in 1933 in Brabach (DE), emiritus professor in de etnologie. Hij deed een opleiding tot technisch tekenaar en werd daarna ingenieur. Na een lange reis kwam hij tot de etnologie en onderwees als professor in München. Voor onderzoek verbleef hij de afgelopen tijd regelmatig in Zuid-Ethiopië. Hermann Amborn: geboren in 1933 in Brabach (DE), emiritus professor in de etnologie. Hij deed een opleiding tot technisch tekenaar en werd daarna ingenieur. Na een lange reis kwam hij tot de etnologie en onderwees als professor in München. Voor onderzoek verbleef hij de afgelopen tijd regelmatig in Zuid-Ethiopië.
namespace/het_bestaan_van_egalitaire_samenlevingen_wordt_niet_meer_ontkent.txt · Laatst gewijzigd: 16/10/19 10:14 (Externe bewerking)